Szynka jest wytwarzana z tylnej półtuszy, nast

Markowska Szynka Harnasia

Jest wytwarzana z części tylniej półtuszy wiep

polędwiczka pieczona, faszerowana

Schab jest wytwarzany z górnej części tuszy wi

schab wędzony z markowej

Dopracowana przez pokoloenia receptura p

kiełbasa starowiejska z markowej

Proces suszenia utrwala jej charakteryst

Kiełbasa Markowska podsuszana

Jest wytwarzana z drobnego mięsa wieprzowego o

kiszka wiejska z markowej

Szynka jest wytwarzana z tylnej półtuszy, nast

Szynka wiejska z Markowej

Szynka jest wytwarzana z tylnej półtuszy, nast

Tradycyjna Markowska Szynka pieczona w foremce

Proces tradycyjnego peklowania nadaje mu niepo

Baleron Markowski

Doskonały smak i aromat uzyskany dzięki naturalnej osłonce i zapiekaniu razem z przyprawami. Bez konserwantów i sztucznych dodatków.

Zając Markowski

Jest wytapiany ze słoniny wieprzowej.

Tradycyjny Smalec Markowski

Dodatkowo pieczenie ze śliwkami powoduje uwoln

Markowski Schab Ze Śliwką

Schab jest wytwarzany z górnej części tu

Tradycyjny Schab Pieczony Markowski

Doskonały dodatek do potraw oraz urozmaicenie codzinnych posiłków.

Salceson Markowski

Tradycyjny smak uzyskany dizęki starej rodzinnej recepturze dodatkowo podkreślony przez żurawinę.

Pasztet Markowski z Żurawiną

Tradycyjny smak uzyskany dizęki starej rodzinnej recepturze oraz naturalnym składnikom bez dodatków chemicznych.

Tradycyjny Pasztet Markowski

Boczek pochodzi z dolnej częsci półtuszy wieprzowej, po odcięciu jest starannie czyszczony i rozdzielany na porcje.

Boczek Markowski

Dopracowana przez pokoloenia receptura p

Kiełbasa zwyczajna

Suszony i wędzony w dymie drzew liściastych.

Kabanos Wieprzowy

zatopione w rosole kawałki mięsa doprawione do smaku zgodnie ze starą rodzinną recepturą. Polecamy!

Galaretka wieprzowa

Dopracowana przez pokoloenia receptura przygotowywania i doprawiania mięsa gwarantuje doskonały smak.

 

Markowska kiełbasa regionalna

Doskonała na ciepło w formie obiadowej oraz na zimno np. do kanapek. Żurawina podkreśla naturalny smak i aromat mięsa wieprzowego.

Rolada nadziewana z żurawiną

Produkty
naturalnie wędzone

zobacz więcej

Szynki parzone
i wędzone

zobacz więcej

Przetwory
mięsne

zobacz więcej